Sunday, April 1, 2018

Lirik lagu Sawangen - Tasya Rosmala


Seven - Lirik lagu Sawangen - Tasya Rosmala

Title: Sawangen
Artist: Tasya Rosmala
Songwriter: Ali PX
Record label: ONE NADA Record

Opo aku kurang gati
Apo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung atine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Ning atiku mung ono kowe

Haaa... Haaa... Haaa...

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalne bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gati ku ning kowe
Koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Opo aku kurang gati
Apo aku iki kurang sayang
Katone tresnomu ngambang
Katone atimu bimbang

Sing tak jaluk mung atine
Yen tresnoku mung karo kowe
Ora ono liyane
Ning atiku mung ono kowe

Haaa... Haaa... Haaa...

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalne bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gati ku ning kowe
Koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Sawangen kae sawangen
Mbulan ra kiro ninggalne bumine
Sawangen kae sawangen
Lintang ra kiro ninggalno langite

Koyo gati ku ning kowe
Koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Koyo gati ku ning kowe
Koyo sayangku ning kowe
Selawase mung karo kowe

Mohon gunakan bahasa yang sopan dan santun. Terimakasih
EmoticonEmoticon