Sunday, April 1, 2018

Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Seven - Lirik Lagu Banyu Langit - Didi Kempot

Title: Banyu Langit
Artist: Didi Kempot
Songwriter: Didi Kempot
Record label: Suara Musik Buana (sumbu record)


Sworo angin, angin sing ngreridu ati
Ngelingake sliramu sing tak tresnani
Pingin nangis ngetokke eluh neng pipi
Suwe ra weruh senajan mung ono ngimpi
Ngalemo, ngalem neng dodoku
Tambanono roso kangen neng atiku
Ngalemo, ngalemo neng aku
Ben ra adem kesiram udaning dalu

Banyu langit sing ono nduwur khayangan
Watu gedhe kalingan mendunge udan
Telesono atine wong sing kasmaran
Setyo janji seprene tansah kelingan

Ademe gunung merapi purba
Melu krungu swaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purba
Sing neng Nglanggeran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Udan gerimis teles ono klambi iki
Jroning dodo ben ra garing ngekep janji
Ora lamis gedhening nggonku nresnani
Nganti kapan aku ora biso lali

Ademe gunung merapi purbo
Melu krungu suaramu ngomongke opo
Ademe gunung merapi purbo
sing neng Nglanggeran Wonosari Yogjokarto

Janjine lungane ra nganti suwe suwe
Pamit esuk lungane ra nganti sore
Janjine lungo ra nganti semene suwene
Nganti kapan tak enteni sak tekane

Mohon gunakan bahasa yang sopan dan santun. Terimakasih
EmoticonEmoticon