Wednesday, November 22, 2017

Lirik Lagu Kanggo Kowe Vocal Tasya Rosmala


Seven -  Lirik Lagu Kanggo Kowe, vocal: Tasya Rosmala, cipta: Jo Klithik

Opo wes sak mestine
Aku kudhu koyo ngene
Bebarengan karo kowe
Urip sak bendinane

Saben kepethok
Kowe kondho yen kowe tresno
Aku percoyo ra ono wong wadon liyo

Aku neng kene
Kowe sing ono nang kono
Aku tak kondo
Mugo biso mbok tompo

Saben ngabari
Kowe mesti loro ati
Aku ra ngerti
Mergo sopo sing njalani

Kowe lan aku
Wes sumpah ing janji
Ora bakal nggudo ati

Yo mung sawiji
Sing nang njero ati
Tresno iki
Yo mung kowe sing tak tresnani

Mohon gunakan bahasa yang sopan dan santun. Terimakasih
EmoticonEmoticon